Executive Search Detacheren Zelfstandige professionals
"Uw partner in toprecruitment!"
"De carrière-poort voor de juiste kandidaat!"

De kernwaarden van Connect2select

Integer en transparant

Wij werken discreet, in vertrouwen en met respect. We zijn helder in onze communicatie, geven eerlijk advies en realiseren gemaakte afspraken. Dit is de basis voor ons streven naar een langdurige samenwerking met onze relaties en scouts.

Vernieuwend ondernemerschap

Connect2Select wil een leidende positie veroveren in haar kernactiviteiten – search en recruitment.- met vernieuwend ondernemerschap. We zijn eigentijds en vooruitstrevend, ambitieus, pro-actief en gericht op nieuwe ontwikkelingen en kansen. Ons ‘network based search concept’ is hiervan een sprekend voorbeeld.

Deskundig en Klantgericht

Onze medewerkers beschikken over uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van recruitment en human resource vraagstukken. Dit in combinatie met onze mens- en klantgerichtheid maakt ons aangenaam professioneel.

Snel en resultaatgericht

Ons innovatieve search concept en onze professionele, resultaatgerichte aanpak zijn erop gericht in zeer kort tijdsbestek een kwalitatief hoogwaardige oplossing te bieden voor elk search en recruitment vraagstuk.

Groei en succes

Wij zien de groei en het succes van zowel onze klanten als onze kandidaten als voornaamste prioriteit. Dat geldt ook voor onze eigen groei die noodzakelijk is om onze ambities waar te maken en onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

Contact
Connect2Select
Heusdenhoutseweg 44
4817 NC Breda
Tel: 06-30407497
E-mail: info@connect2select.net
Contactformulier