Executive Search Detacheren Zelfstandige professionals
"Uw partner in toprecruitment!"
"De carrière-poort voor de juiste kandidaat!"

De voordelen van samenwerken met Connect2select

Groot en kwalitatief goed bereik

De sourcing die via internet binnen ons uitgebreid netwerk van scouts plaatsvindt, leidt tot aanzienlijk meer kwalitatieve kandidaatcontacten dan de traditionele manier van headhunting. De scouts zijn daarnaast zeer gemotiveerd vanwege de serieuze beloning die zij bij succesvolle plaatsing ontvangen.

Snelle procedure

Binnen 4 weken kan de kandidaatpresentatie plaatsvinden van kandidaten die wij dan al specifiek voor uw procedure gesproken hebben. Dit kan doordat het scouts netwerk zeer snel wordt geactiveerd op basis van internet en e-mail technieken.

Altijd actuele kandidaten

Onze scouts gaan per opdracht aan het werk en te rade bij met name niet actief zoekende geschikte kandidaten (de zogenaamde passieve op de arbeidsmarkt) komende uit hun eigen netwerk. Door deze headhunt aanpak krijgt u dus altijd actuele kandidaten, omdat de actie-radius van Connect2Select veel groter is dan van de traditionele headhunter.

Kwaliteit

Alleen senior-recruiters met veel actuele werkervaring worden ingezet. Zij werken discreet en zorgvuldig volgens onze werkwijze en in de geest van onze kernwaarden.

Contact
Connect2Select
Heusdenhoutseweg 44
4817 NC Breda
Tel: 06-30407497
E-mail: info@connect2select.net
Contactformulier