Executive Search Detacheren Zelfstandige professionals
"Uw partner in toprecruitment!"
"De carrière-poort voor de juiste kandidaat!"

Connect2Select, aangenaam!

Connect2Select, executive recruitment network, is nieuw en innovatief, maar werkt met zeer ervaren consultants die weten welke eisen organisaties stellen aan executive recuitment en organisatieadvies en dit professioneel weten in te vullen. Wij spreken uit eigen ervaring, daarom hebben wij het traditionele headhunten in een modern jasje gestoken met ons web-based recruitment concept. Een concept dat staat als een huis en met veel belangstelling is ontvangen. Het verheft confectie tot maatwerk. En schieten met hagel tot scherpschieten. 

De organisatie opereert vanuit Breda door heel Nederland en werd opgericht door Jan Varossieau die een brede ervaring heeft binnen het human resources- en recruitment-werkveld. Deze ervaring is opgedaan in de (food)-industrie, de detailhandel en in de gezondheidszorg. Zo was hij o.a. directeur human resources bij F.M.C.G.-organisatie Friesche Vlag en de detailhandelorganisatie Euretco. Zijn ruime praktijkervaring en de samenwerking met professionele recruiters maakt Connect2Select tot een sterk team.

Onze cultuur is informeel en mensgericht en onze consultants werken professioneel en integer vanuit onze kernwaarden. Naast klanttevredenheid is medewerkers tevredenheid voor ons een essentiële waarde waarop wij onze organisatie hebben gebaseerd.

Contact
Connect2Select
Heusdenhoutseweg 44
4817 NC Breda
Tel: 06-30407497
E-mail: info@connect2select.net
Contactformulier