Executive Search Detacheren Zelfstandige professionals
"Uw partner in toprecruitment!"
"De carrière-poort voor de juiste kandidaat!"

Scouts

Help relaties uit uw netwerk aan een nieuwe managementfunctie en uitdaging en ontvang hiervoor een riante aanbrengprovisie die niet te versmaden is! Inmiddels hebben zich sinds september 2006 al honderden scouts (eerst searchers geheten) ingeschreven en wij zijn trots op dit brede en zeer kwalitatieve netwerk. NIeuwsgierig geworden en overweegt u ook scout te worden in ons exclusieve web-based network?

Maak kans op de interessante provisie!

De kwaliteit, motivatie en betrokkenheid van onze scouts vormt een essentieel onderdeel van ons concept. Als zij goed performen, performen wij goed bij onze opdrachtgevers.

Goede prestaties belonen we altijd. De aanbrengprovisie is dan ook een integraal onderdeel van onze formule, die we bij een geslaagde invulling graag uitkeren. Elke kandidaat is daarom altijd aan een scout gekoppeld. Een scout die zichzelf kandidaat stelt en geplaatst wordt, ontvangt natuurlijk ook de provisie.

Wat is een Scout?

Binnen ons web-based searchconcept is een scout iemand die in het dagelijkse leven een zwaardere management, directie of bestuurlijke functie bekleedt en op grond daarvan beschikt over een breed netwerk. Niet alleen een professioneel netwerk, maar daarnaast ook binnen de familie-, de vriendenkring en het sociale netwerk. Lees verder onder ons Web-based recruitment concept hoe ook u meer werk kunt maken van uw netwerk.

Wat doet de Scout?

Scouts voorzien Connect2Select vrijblijvend op grond van een toegestuurd functieprofiel van potentiële kandidaten. Wordt deze kandidaat uiteindelijk aangesteld, dan ontvangt de scout een aanbrengprovisie van enkele duizenden euro’s per succesvolle plaatsing. Dit kan aardig oplopen.

Ook benieuwd hoe het werkt?

Contact
Connect2Select
Heusdenhoutseweg 44
4817 NC Breda
Tel: 06-30407497
E-mail: info@connect2select.net
Contactformulier