Executive Search Detacheren Zelfstandige professionals
"Uw partner in toprecruitment!"
"De carrière-poort voor de juiste kandidaat!"

Hoe werkt het?

Onze scouts vervullen binnen de Executive search een cruciale rol. Zij zijn onze ogen en oren op de executive arbeidsmarkt. Wij staan met onze scouts voornamelijk in contact via het internet en de mail. Op de pagina over “Ons web-based recruitment concept” kunt u meer lezen over het concept.

Hier leest u hoe u scout kunt worden en hoe dit werkt.

Stap 1

U bent geïnteresseerd. De eerste vraag is dan of u voldoet aan het scoutprofiel

Stap 2

Als u voldoet aan dit profiel, dan kunt u zich aanmelden door het aanmeldingsformulier in te vullen.

Stap 3

Voordat u het formulier kunt invullen, dient u zich eerst akkoord te verklaren met onze scoutsvoorwaarden. Dit kunt u doen door na lezing deze elektronische voorwaarden voor akkoord te ondertekenen. U ontvangt na invulling van het aanmeldingsformulier van ons uw gebruikersnaam en uw wachtwoord, waarmee u toegang heeft tot het speciaal voor searchers ingerichte deel van onze website.

Stap 4

Als wij een Executive search opdracht ontvangen, sturen wij het profiel toe aan een met zorg geselecteerde groep scouts uit ons bestand. Vervolgens kunnen deze scouts aan de hand van het profiel en na een serieuze matching een kandidaat aandragen. Bij het profiel vermelden wij ook de hoogte van de bonus die op die search van toepassing is.

Stap 5

Aan de hand van de ingebrachte kandidaten bepalen wij met welke kandidaten wij in contact treden. Hiermee doorlopen wij bij gebleken interesse op een zorgvuldige wijze de selectie procedure. Vanzelfsprekend houden wij u van de keuze op de hoogte.

Stap 6

Mocht de door u voorgedragen kandidaat uiteindelijk aangesteld worden, dan ontvangt u de voor deze vacature vooraf vastgestelde aanbrengprovisie.

Geïnteresseerd? Klik dan door naar het scoutprofiel om te zien of u hieraan voldoet en ook een van de scouts kunt worden. Veel succes!

Altijd discreet en anoniem

Wij hanteren een zorgvuldig opgebouwd privacy reglement. Daarnaast zullen wij altijd uw anonimiteit waarborgen naar zowel de door u aangebrachte potentiële kandidaat als naar onze opdrachtgevers.

Contact
Connect2Select
Heusdenhoutseweg 44
4817 NC Breda
Tel: 06-30407497
E-mail: info@connect2select.net
Contactformulier