Executive Search Detacheren Zelfstandige professionals
"Uw partner in toprecruitment!"
"De carrière-poort voor de juiste kandidaat!"

Ons Web-based recruitment concept

Het web-based recruitment model is een innovatieve en succesvolle executive search benadering, waarbij optimaal gebruik gemaakt wordt van ons netwerk via internet. Connect2Select beschikt over een uitgebreid en snelgroeiend netwerk van serieuze scouts. Allen zelf actief en succesvol werkzaam in management functies. Met bij het niveau van de functie behorend relatienetwerk. Bij een mogelijke vacature brengen onze scouts vanuit hun eigen netwerk serieuze kandidaten aan. Na plaatsing van “hun” kandidaat worden zij beloond met een substantiële aanbrengprovisie voor hun bewezen diensten als 'scout'. Vanzelfsprekend een enorme stimulans om maatwerk te leveren.  

Globaal zijn de volgende stappen in het proces te onderscheiden:

Stap 1

Connect2Select ontvangt een opdracht en stelt in overleg met opdrachtgever het profiel op.

Stap 2

Het profiel wordt toegestuurd aan een geselecteerde groep scouts uit ons omvangrijke bestand. Deze scouts zijn zelf allemaal topmanagers die uit hun eigen netwerk kandidaten aan Connect2Select leveren, die zij op grond van het profiel geschikt achten.

Stap 3

Connect2Select benadert deze kandidaten en doorloopt vervolgens de normale recruitment procedure, zoals beschreven onder werkwijze.

Stap 4

De kandidaat die is aangebracht door de searcher en vervolgens geplaatst wordt, levert de scout een vooraf vastgestelde provisie op die afhankelijk van de functie kan oplopen tot enkele duizenden euro’s per plaatsing. Zo levert het netwerk van onze scouts meer op dan ooit. En maken zij meer werk van hun netwerk dan ooit. Geen wonder dat dit voor alle partijen meer resultaat oplevert!

Dit systeem garandeert 100% inzet van onze scouts en een zeer hoge slagingskans. Te meer omdat de aanbrengprovisie een major point is in onze filosofie en wij deze daarom altijd en graag uitkeren.

Contact
Connect2Select
Heusdenhoutseweg 44
4817 NC Breda
Tel: 06-30407497
E-mail: info@connect2select.net
Contactformulier