Executive Search Detacheren Zelfstandige professionals
"Uw partner in toprecruitment!"
"De carrière-poort voor de juiste kandidaat!"

Zelfstandige professionals

Zelfstandige professionals: Connect2select heeft inmiddels een ruime ervaring opgebouwd in het begeleiden van zelfstandige professionals: mannen en vrouwen die reeds meerdere jaren als IT/ Finance/ Management specialist op zelfstandige basis werkzaam zijn en bij ons zijn ingeschreven. Bent u als bedrijf op zoek naar deze professionals laat het ons weten via ons contactformulier.

ICT Techniek
Gepubliceerde opdrachten
inNoord-Brabant
Bekijk vacatures
Financials
Gepubliceerde opdrachten
inRegio Amsterdam
Bekijk vacatures
Management
Gepubliceerde opdrachten
Bekijk vacatures
Wist u dat...
... De ervaring leert dat het scoutnetwerk een verdubbeling van geschikte kandidaten opleverd? Dus extra kwaliteit!
... Connect2Select kan voor uw executive search gebruik maken van haar unieke scoutnetwerk. Ruim 800 scouts allen succesvol werkzaam in executive functies gaan voor u op zoek in hun eigen netwerk.
... Uit onderzoek gebleken is dat alleen een vacature plaatsen tegenwoordig niet voldoende is? Effectief is meerdere kanalen in te zetten!
Onze klanten
Dhr. Vrijdag - Drukkerij Vrijdag
“ Door een betrouwbare relatie werd ik getipt over Connect2Select. Een bureau dat met een nieuw en interessant web-based concept op de markt was gekomen en ons wellicht kon helpen met de invulling van de functie van Commercieel Directeur. Eerder hadden wij de werving in eigen hand genomen, maar dit heeft niet geleid tot een aanstelling, omdat wij alleen gingen voor een top kandidaat. Via Connect2Select is deze kandidaat gevonden en inmiddels al tot volle tevredenheid bij ons werkzaam.”
Petra Scholten - Supertape
"De positie van Directeur Inkoop is voor Supertape van cruciaal belang en daarom wilde wij de beste kandidaat uit de markt halen. Het nieuwe scoutconcept sprak mij aan en mede daardoor kozen wij voor Connect2Select. Leuk is dan achteraf te kunnen concluderen dat dit zeer effectief is geweest. Maar liefst 50% van de eindkandidaten kwam uit het scoutnetwerk voort en uiteindelijk ook de definitieve kandidaat."
Pieter Vonk - Saint Gobain Isover
"Vacatures worden binnen Saint-Gobain Isover Benelux als regel op eigen kracht vervuld. Pas als het op eigen kracht niet lukt, komen wervingsbureaus en headhunters in beeld. Binnen het grote aanbod viel Connect2Select op door haar unieke formule van correspondenten, die nieuwsgierig maakte."
Lilliane fonds
Zoals wij eerder hebben gemeld, hebben wij het Liliane Fonds gekozen voor de vrijwillige mogelijkheid de aanbrengprovisie (of een deel daarvan) over te maken aan een geselecteerd doel. Jaarlijks geeft het Liliane Fonds aan duizenden kinderen en jongeren met een lichamelijke of verstandelijke handicap in ontwikkelingslanden...
Lees verder
Blijf ons volgen
Bekijk ons op Facebook
Contact
Connect2Select
Heusdenhoutseweg 44
4817 NC Breda
Tel: 06-30407497
E-mail: info@connect2select.net
Contactformulier