Uw partner in toprecruitment!

Kandidaten

U bent geïnteresseerd in uw echte mogelijkheden op de huidige arbeidsmarkt en bent beschikbaar op basis van een tijdelijk, projectmatig of vast contract. U herkent zich in de werkwijze van ons kantoor en wilt zich vrijblijvend bij ons inschrijven, dan verzoeken wij u ons inschrijfformulier hiervoor te gebruiken.

pexels-photo-533189

Executive Search

Voor vooraanstaande opdrachtgevers zijn wij de partij om op exclusieve wijze de beste kandidaten te werven en te selecteren. Onze aanpak is grondig en discreet. Als u uw profiel herkend in een van onze vacatures of toe bent aan een nieuwe werkomgeving, laat het ons weten, bijvoorbeeld via ons inschrijfformulier. Alle reacties worden persoonlijk en discreet in behandeling genomen.

pexels-photo-1697214

Detachering

U werkt graag voor vooraanstaande opdrachtgevers en wilt op projectmatige bases groeien in uw werk of uw horizon verbreden. Voor professionals op het gebied van IT, Finance en Management hebben wij diverse mogelijkheden. Als u zich in deze omschrijving herkent dan maken wij graag kennis met u en verzoeken u dit aan ons te laten weten, bijvoorbeeld via ons inschrijfformulier. Alle reacties worden persoonlijk en discreet in behandeling genomen.

Scouts

Zelfstandige professionals

Zelfstandige professionals zijn gedreven in hun werk en willen als zelfstandige werken. Connect2select is de partij om dan contact mee op te nemen. Wij begeleiden u van opdracht naar opdracht zodat u kunt doen waar u goed in bent als IT, Finance of Management professional ! Daarnaast kunnen we nog veel meer voor u betekenen, maar dat vertellen we graag in een persoonlijk kennismakingsgesprek dat u kunt aanvragen via ons inschrijfformulier.

tn_699615a4e34bd2a4

Connect2select steunt het Liliane Fonds

Zoals wij eerder hebben gemeld, hebben wij het Liliane Fonds gekozen voor de vrijwillige mogelijkheid de aanbrengprovisie (of een deel daarvan) over te maken aan een geselecteerd doel. Jaarlijks geeft het Liliane Fonds aan duizenden kinderen en jongeren met een lichamelijke of verstandelijke handicap in ontwikkelingslanden…

Blijf ons volgen