Uw partner in toprecruitment

Opdrachtgevers

Executive medewerkers zijn van doorslaggevend belang in uw organisatie. Verloop van deze medewerkers in uw organisatie verstoort de continuïteit in processen, relaties en in het resultaat. Ook bij groei wilt u zo snel mogelijk een kandidaat die op volle kracht aan de slag gaat. De juiste persoon vinden die past binnen uw organisatie en op de functie is cruciaal voor uw resultaat. In aanvulling op de traditionele methodes maken wij gebruik van een uniek en professioneel headhuntconcept met een netwerk van meer dan 800 scouts. Hierdoor zijn wij in staat de betere kandidaat voor u te vinden.

Uw voordelen van samenwerken met Connect2select

Meer en betere kandidaten door ruim 800 scouts!

De sourcing en headhunting die via ons uniek scout netwerk van meer dan 800 scouts plaatsvindt, leidt tot aanzienlijk meer kwalitatieve kandidaat contacten dan de traditionele manier van headhunting. De scouts zijn daarnaast zeer gemotiveerd vanwege de serieuze beloning die zij bij succesvolle plaatsing ontvangen.

Snelle procedure

Binnen 4 weken kan de kandidaat presentatie plaatsvinden van kandidaten die wij dan al specifiek voor uw procedure gesproken hebben. Dit kan doordat het scouts netwerk zeer snel wordt geactiveerd.

Door scout netwerk altijd actuele kandidaten

Onze scouts gaan per opdracht aan het werk en te rade bij met name niet actief zoekende geschikte kandidaten (de zogenaamde passieven op de arbeidsmarkt) komende uit hun eigen netwerk. Door deze headhunt aanpak krijgt u dus altijd actuele kandidaten. Daarnaast is de actie-radius van Connect2Select veel groter dan bij traditionele recruitment.

Onze deskundigheid en bekwaamheid

Alleen senior-recruiters met veel actuele werkervaring worden ingezet. Zij werken discreet en zorgvuldig volgens onze werkwijze en in de geest van onze kernwaarden.

pexels-photo-533189

Executive search

Connect2Select gaat zeer discreet, zorgvuldig en professioneel te werk en hanteert daarbij een 10 stappen model.

pexels-photo-1697214

Detachering/ Interim

Soms is het beter om iemand te detacheren of een interim in te schakelen dan een vaste medewerker. Ook hiervoor is Connect2Select uw partner.

Kernwaarden

 • Integer en transparant
 • Vernieuwend ondernemerschap
 • Deskundig en Klantgericht
 • Snel en resultaatgericht
 • Groei en succes

Onze opdrachtgevers

 • De positie van Directeur Inkoop is voor Supertape van cruciaal belang en daarom wilde wij de beste kandidaat uit de markt halen. Het nieuwe scoutconcept sprak mij aan en mede daardoor kozen wij voor Connect2Select. Leuk is dan achteraf te kunnen concluderen dat dit zeer effectief is geweest. Maar liefst 50% van de eindkandidaten kwam uit het scoutnetwerk voort en uiteindelijk ook de definitieve kandidaat.

  Petra Scholten
  Petra Scholten Supertape
 • Vacatures worden binnen Saint-Gobain Isover Benelux als regel op eigen kracht vervuld. Pas als het op eigen kracht niet lukt, komen wervingsbureaus en headhunters in beeld. Binnen het grote aanbod viel Connect2Select op door haar unieke formule van correspondenten, die nieuwsgierig maakte.

  Pieter Vonk
  Pieter Vonk Saint Gobain Isover
 • Door een betrouwbare relatie werd ik getipt over Connect2Select. Een bureau dat met een nieuw en interessant web-based concept op de markt was gekomen en ons wellicht kon helpen met de invulling van de functie van Commercieel Directeur. Eerder hadden wij de werving in eigen hand genomen, maar dit heeft niet geleid tot een aanstelling, omdat wij alleen gingen voor een top kandidaat. Via Connect2Select is deze kandidaat gevonden en inmiddels al tot volle tevredenheid bij ons werkzaam.

  Dhr. Vrijdag
  Dhr. Vrijdag Drukkerij Vrijdag
brochure

Download onze brochure

In onze brochure vindt u de volgende onderwerpen:

 • Pagina 2     Connect2Select; innovative web-based recruitment concept
 • Pagina 3     Het web-based recruitment concept
 • Pagina 4     Onze werkwijze
 • Pagina 6     Uw voordelen als opdrachtgever
 • Pagina 7     Onze andere activiteiten
 • Pagina 7     Discretie en zorgvuldigheid
 • Pagina 8     De kernwaarden van Connect2Select
 • Pagina 9     Wat kan ons netwerk voor u betekenen?
tn_699615a4e34bd2a4

Connect2select steunt het Liliane Fonds

Zoals wij eerder hebben gemeld, hebben wij het Liliane Fonds gekozen voor de vrijwillige mogelijkheid de aanbrengprovisie (of een deel daarvan) over te maken aan een geselecteerd doel. Jaarlijks geeft het Liliane Fonds aan duizenden kinderen en jongeren met een lichamelijke of verstandelijke handicap in ontwikkelingslanden…

Blijf ons volgen