Over ons

Connect2Select, aangenaam!

Connect2Select, executive recruitment network, is nieuw en innovatief, maar werkt met zeer ervaren consultants die weten welke eisen organisaties stellen aan executive recuitment en organisatieadvies en dit professioneel weten in te vullen. Wij spreken uit eigen ervaring, daarom hebben wij het traditionele headhunten in een modern jasje gestoken met ons web-based recruitment concept. Een concept dat staat als een huis en met veel belangstelling is ontvangen. Het verheft confectie tot maatwerk. En schieten met hagel tot scherpschieten. Connect2Select, aangenaam!

De organisatie opereert vanuit Breda door heel Nederland en werd opgericht door Jan Varossieau die een brede ervaring heeft binnen het human resources- en recruitment-werkveld. Deze ervaring is opgedaan in de (food)-industrie, de detailhandel en in de gezondheidszorg. Zo was hij o.a. directeur human resources bij F.M.C.G.-organisatie Friesche Vlag en de detailhandelorganisatie Euretco. Zijn ruime praktijkervaring en de samenwerking met professionele recruiters maakt Connect2Select tot een sterk team.

Onze cultuur is informeel en mensgericht en onze consultants werken professioneel en integer vanuit onze kernwaarden. Naast klanttevredenheid is medewerkers tevredenheid voor ons een essentiële waarde waarop wij onze organisatie hebben gebaseerd.

Dit noemen onze klanten als voordelen:

Een groot bereik: Ruim 800 scouts die allen succesvol werkzaam zijn in executive functies die op zoek gaan naar de ideale kandidaat in hun netwerk.

Het dubbele aantal geschikte en actuele kandidaten waaruit ze kunnen kiezen.

Een snelle procedure: Binnen vier weken vindt de kandidaatspresentatie plaats.

De hoge kwaliteit van de kandidaten, zowel op basis van geschiktheid als passend bij hun organisatie.

tn_59596ba6d34160bb
Elise Yameógo uit Burkina Faso kan nu met haar beugels zelf naar school lopen en daardoor onderwijs volgen.

Connect2select doneert aan het Liliane Fonds

Voor iedere vacature die ingevuld wordt door een kandidaat via ons scoutnetwerk doneert Connect2Select een bijdrage aan het fonds waardoor een gehandicapt kind in een ontwikkelingsland kan gaan deelnemen aan het arbeidsproces. Wij proberen ook onze scouts te stimuleren middels hun provisie bij te dragen aan dit maatschappelijke doel.

Kinderen met een handicap hebben het in onze maatschappij al moeilijk in het arbeidsproces en dat is in de ontwikkelingslanden nog erger.

Het Liliane Fonds is voor deze kinderen een kleine maar onmisbare schakel naar de mogelijkheid om deel uit te maken van de maatschappij. Dit gaat Connect2Select aan het hart. Vanuit onze bedrijfsactiviteit proberen wij dit ook voor onze klanten en kandidaten te zijn. Door het Liliane Fonds te steunen worden we continu herinnerd aan hetgeen zij doen en wij samen met onze scouts nastreven voor onze klanten en kandidaten.

Met onze en uw steun helpen wij zo deze kinderen aan een betere voorbereiding op de arbeidsmarkt en een kans op een zo zelfstandig mogelijk leven.

Voor meer informatie over dit doel verwijzen wij u graag door naar de website van het Liliane Fonds