Onze kernwaarden

De kernwaarden van Connect2select

Integer en transparant

Wij werken discreet, in vertrouwen en met respect. We zijn helder in onze communicatie, geven eerlijk advies en realiseren gemaakte afspraken. Dit is de basis voor ons streven naar een langdurige samenwerking met onze relaties en scouts.

Vernieuwend ondernemerschap

Connect2Select wil een leidende positie veroveren in haar kernactiviteiten – search en recruitment.- met vernieuwend ondernemerschap. We zijn eigentijds en vooruitstrevend, ambitieus, pro-actief en gericht op nieuwe ontwikkelingen en kansen. Ons ‘network based search concept’ is hiervan een sprekend voorbeeld.

Deskundig en Klantgericht

Onze medewerkers beschikken over uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van recruitment en human resource vraagstukken. Dit in combinatie met onze mens- en klantgerichtheid maakt ons aangenaam professioneel.

Snel en resultaatgericht

Ons innovatieve search concept en onze professionele, resultaatgerichte aanpak zijn erop gericht in zeer kort tijdsbestek een kwalitatief hoogwaardige oplossing te bieden voor elk search en recruitment vraagstuk.

Groei en succes

Wij zien de groei en het succes van zowel onze klanten als onze kandidaten als voornaamste prioriteit. Dat geldt ook voor onze eigen groei die noodzakelijk is om onze ambities waar te maken en onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

brochure

Download onze brochure

In onze brochure vindt u de volgende onderwerpen:

  • Pagina 2     Connect2Select; innovative web-based recruitment concept
  • Pagina 3     Het web-based recruitment concept
  • Pagina 4     Onze werkwijze
  • Pagina 6     Uw voordelen als opdrachtgever
  • Pagina 7     Onze andere activiteiten
  • Pagina 7     Discretie en zorgvuldigheid
  • Pagina 8     De kernwaarden van Connect2Select
  • Pagina 9     Wat kan ons netwerk voor u betekenen?
tn_699615a4e34bd2a4

Connect2select steunt het Liliane Fonds

Zoals wij eerder hebben gemeld, hebben wij het Liliane Fonds gekozen voor de vrijwillige mogelijkheid de aanbrengprovisie (of een deel daarvan) over te maken aan een geselecteerd doel. Jaarlijks geeft het Liliane Fonds aan duizenden kinderen en jongeren met een lichamelijke of verstandelijke handicap in ontwikkelingslanden…

Blijf ons volgen