Help als scout uw netwerk vooruit!

Scouts

Help relaties uit uw netwerk aan een nieuwe managementfunctie en uitdaging! U ontvangt hiervoor een serieuze aanbrengprovisie die u prive of voor het goede doel kunt aanwenden Inmiddels hebben zich al honderden scouts ingeschreven. Wij zijn trots op dit brede en zeer kwalitatieve netwerk. Nieuwsgierig geworden en overweegt u ook scout te worden in ons exclusieve web-based network?

Maak kans op de interessante provisie!

De kwaliteit, motivatie en betrokkenheid van onze scouts vormt een essentieel onderdeel van ons concept. Als zij goed performen, performen wij goed bij onze opdrachtgevers.

Goede prestaties belonen we altijd. De aanbrengprovisie is dan ook een integraal onderdeel van onze formule, die we bij een geslaagde invulling graag uitkeren. Elke kandidaat is daarom altijd aan een scout gekoppeld. Een scout die zichzelf kandidaat stelt en geplaatst wordt, ontvangt natuurlijk ook de provisie.

Wat is een Scout?

Binnen ons web-based searchconcept is een scout iemand die in het dagelijkse leven een zwaardere management, directie of bestuurlijke functie bekleedt en op grond daarvan beschikt over een breed netwerk en het leuk vindt mensen vooruit te helpen. Niet alleen een professioneel netwerk is belangrijk, maar ook de familie-, de vriendenkring en het sociale netwerk.

Wat doet de Scout?

Scouts voorzien Connect2Select vrijblijvend op grond van een toegestuurd functieprofiel van potentiële kandidaten. Dit vertrouwelijk en volstrekt anoniem. Wordt deze kandidaat uiteindelijk aangesteld, dan ontvangt de scout een aanbrengprovisie van duizend tot enkele duizenden euro’s per succesvolle plaatsing. Voor leuke dingen privé of het goede doel.

tn_699615a4e34bd2a4

Connect2select steunt het Liliane Fonds

Zoals wij eerder hebben gemeld, hebben wij het Liliane Fonds gekozen voor de vrijwillige mogelijkheid de aanbrengprovisie (of een deel daarvan) over te maken aan een geselecteerd doel. Jaarlijks geeft het Liliane Fonds aan duizenden kinderen en jongeren met een lichamelijke of verstandelijke handicap in ontwikkelingslanden…

Blijf ons volgen