Wordt onze nieuwe scout

Hoe het werkt

Onze scouts vervullen binnen de Executive search een cruciale rol. Zij zijn onze ogen en oren op de executive arbeidsmarkt. Wij staan met onze scouts voornamelijk in contact via het internet en de mail.

Hier leest u hoe u scout kunt worden en hoe dit werkt.

1

Match met het scoutprofiel

U bent geïnteresseerd. De eerste vraag is dan of uw profiel matcht met het scoutprofiel

2

Meldt u aan

Als u voldoet aan dit profiel, dan kunt u zich aanmelden door het aanmeldingsformulier in te vullen. Voordat u het formulier verzendt, dient u zich eerst akkoord te verklaren met onze scoutsvoorwaarden. Dit kunt u doen door na lezing deze elektronische voorwaarden voor akkoord te ondertekenen.

3

Welkom!

U ontvangt na invulling van het aanmeldingsformulier van ons uw gebruikersnaam en uw wachtwoord, waarmee u toegang heeft tot het speciaal voor scouts ingerichte deel van onze website.

4

Aan de slag

Als wij een Executive search opdracht ontvangen, sturen wij het profiel toe aan een met zorg geselecteerde groep scouts uit ons bestand. Vervolgens kunnen deze scouts aan de hand van het profiel en na een serieuze matching een kandidaat aandragen. Bij het profiel vermelden wij ook de hoogte van de bonus die op die search van toepassing is.

5

Wij houden u op de hoogte

Aan de hand van de ingebrachte kandidaten bepalen wij met welke kandidaten wij in contact treden. Hiermee doorlopen wij bij gebleken interesse op een zorgvuldige wijze de selectie procedure. Vanzelfsprekend houden wij u van de keuze op de hoogte.

6

Missie volbracht

Mocht de door u voorgedragen kandidaat uiteindelijk aangesteld worden, dan ontvangt u de voor deze vacature vooraf vastgestelde aanbrengprovisie. Wij ondersteunen het Liliane Fonds. Mocht u dit willen wordt (een deel van) uw aanbrengprovisie gedoneerd. U kunt dit iedere keer zelf aangeven.

Geïnteresseerd?

Klik dan door naar het scoutprofiel om te zien of u hieraan voldoet en ook een van de scouts kunt worden. Veel succes!

Altijd discreet en anoniem

Wij hanteren een zorgvuldig opgebouwd privacy reglement. Daarnaast zullen wij altijd uw anonimiteit waarborgen naar zowel de door u aangebrachte potentiële kandidaat als naar onze opdrachtgevers.

tn_699615a4e34bd2a4

Connect2select steunt het Liliane Fonds

Zoals wij eerder hebben gemeld, hebben wij het Liliane Fonds gekozen voor de vrijwillige mogelijkheid de aanbrengprovisie (of een deel daarvan) over te maken aan een geselecteerd doel. Jaarlijks geeft het Liliane Fonds aan duizenden kinderen en jongeren met een lichamelijke of verstandelijke handicap in ontwikkelingslanden…

Blijf ons volgen